Lukas 2:9a Meteens staan daar ‘n engel van die Here by hulle, en die heerlikheid van die Here het rondom hulle geskyn.

 

 

Ek het ‘n kosbare vriendin wat ná ‘n 15 jaar woestyntyd in haar lewe ‘n nuwe lente beleef. Sy is onlangs met die wonderlikste man getroud en dit is ‘n belewenis om hulle dop te hou. Hulle albei straal van liefde vir mekaar en vir hulle Here wat hierdie nuwe seisoen so onverwags, so totaal onbepland van hulle kant af, vir hulle gegee het. Hulle is albei geskaaf en het sag geraak,  so gereed gemaak vir wat Hy op Sy volmaakte tyd wou gee.

In verwondering oor nuwe seisoene, stap ons later in die vroeë aandluggie in hulle pragtige tuin en ek ervaar iets van ‘n ander Tuin . . . My oog val op die pienk engeltrompet (in Engels angel trumpet) en toe weet ek: ook hul kondig ‘n nuwe seisoen aan, die pienk kleur van genesing en die sagte lig daar beaam dit.

Gebed: Dankie Heer dat ons ook in hierdie Adventtyd daaraan herinner word dat ‘n engel, ‘n boodskapper, ‘n nuwe seisoen aangekondig het en dat U lig oral is, op alles val en dat U koninkryk baie naby gekom het. Gee dat ons U trompette sal wees wat die goeie nuus sal uitdra en so genesing bring vir ‘n stukkende, seer wêreld.

One Thought on “‘n Nuwe Seisoen

  1. jeanne du plessis on November 27, 2015 at 4:26 pm said:

    ek voel ge-humble om deel van hierdie te wees..onderdaad het die Here alles kom nuutmaak…jy is so kosbaar…en ons is so dankbaar…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation