Prediker 3:11 Hy het alles mooi gemaak, Hy het aan die mens ‘n visie gegee van die ewigheid.

Die afgelope week is dit asof blomme vir my net al hoe mooier word. Daar is soveel skoonheid in ‘n blom, as’t ware ‘n misterieuse skoonheid. Wanneer mens lank genoeg by ‘n blom stilsit, regtig daarna kyk, is dit ‘n ryk ervaring . . .

Ervaar mens dalk ‘n terugverlang, ‘n heimwee, na ‘n Tuin en ‘n Skepper daarin? Of is dit dalk ‘n verlange of ‘n hunkering na wat weer gaan kom? Of is dit dalk omdat die Bruidegom in Hooglied 2:1 sê: “Ek is ’n roos uit Saron, ’n lelie van die veld!”?

Daar is vir my iets so heiligs omtrent elke blom, so asof U dit gebruik vir u mooiste liefdesboodskappe. . .

God writes the Gospel not in the Bible alone, but also on trees, and in the flowers and clouds and stars. Martin Luther

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation