Job 12:7-8 (Die Boodskap) Job het gesê: “Gaan gerus na die diere en die voëls in die lug: hulle kan julle baie leer en vertel. Gaan praat met die aarde. Die aarde het baie om julle te leer. Die visse in die see het ook baie om julle te vertel.

Hierdie visse is nou weliswaar nie in die see nie, maar toe ek nader gaan, sien ek:

‘n Hart!

Dankie liewe vis, jy het iets vir ons vertel of dalk eerder uitgespel. Mag ons alles op die spel plaas, sodat ons lewens liefde spel oral waar ons is en gaan!

So leef ons Jesus se groot opdrag uit:

Joh 13:34-35 (NLV) Ek gee julle ’n nuwe opdrag: Julle moet mekaar liefhê; soos Ek julle liefhet, net só moet julle mekaar ook liefhê. As julle mekaar liefhet, sal almal daaraan sien dat julle my dissipels is.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation